Rólunk

Tapasztalattal rendelkezünk

A Németh és Cseke Kft. magántulajdonban lévő Magyarországon bejegyzett, pápai központtal rendelkező kereskedelmi cég. A Németh és Cseke Kft. több mint 5 éve működik az építőiparban. A cég alapítói korábban Svédországban tevékenykedtek, épület-felújítási munkálatokban, majd egy állami tender elnyerését követően fa- konténer lakások gyártására, letelepítésére - összesen mintegy 4 000 négyzetéteren - kaptak megbízást.

Az építőipari tevékenység mellett a változó munkaerő - piaci igény ezirányú felerősödése miatt cégünk munkaerő közvetítését biztosítja egyéb iparág szereplői számára is 2018-tól. A fluktuációt is beleszámítva 2018. július óta a Német és Cseke Kft. közel négyszáz dolgozót közvetített ki. Értékeink között szerepel mind a partnerek, mind az álláskeresők elégedettsége, hisz kettőjük találkozása és együttműködése hozzájárul a vállalatok sikereihez. Számunkra az a legfontosabb, hogy Partnereink a közös együttműködésünkre mind minőségében, mind eredményeiben megelégedettséggel tekintsenek.

A COVID-19 járvány első hullámakor cégünk tevékenyen részt vett a különböző típusú védőfelszerelések és higiéniai termékek nagykereskedelmében, kiszolgálva megrendelőinket nagy megelégedettségükre. A járvány második hullámára felkészülve és vevőink biztonságosabb kiszolgálása érdekében cégünk saját gyártóüzemet alakított ki, ahol teljesen automatizált gépekkel magas higiéniai követelmények között gyártjuk saját termékeinket.

Biztonságos munkavégzés?

A munkaerő kölcsönzés előnyei

  • A kölcsönzött munkaerő nem számít bele a statisztikai létszámba, nem kell bérrel kompenzálni, a Kölcsönvevő a szolgáltatásért fizet díjat
  • A toborzás megszervezése és lebonyolítása a Kölcsönbeadó feladata
  • Szezonális és projekt jellegű munkák elvégzéséhez hatékony megoldás a kölcsönzött munkaerő alkalmazása
  • Cégünk lehetőséget biztosít a kölcsönzött munkavállaló saját létszámba való átvételéhez - Try & Hire megoldás
  • Az adminisztráció terhétől mentesül a Kölcsönvevő (állományba vétel, adó- és járulékbefizetés, szabadságok elszámolása stb.)

Örömünkre szolgál, ha mi is részt vehetünk a céljai eléréséhez szükséges legmegfelelőbb csapat kiválasztásában!

Munkaerő-kölcsönző engedély száma: VE/43/966-1/2019.
Magán-munkaerő-közvetítő engedély száma: VEM/01/1574-3/2018. 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el